vineri, 1 noiembrie 2013

Metoda cea mai eficientă pentru a distruge o ţară, constă în numirea miniștrilor guvernului cu zeci de neisprăviţi, nespecialişti sau nulități în domeniu. De la cultură la medicină, până la agricultură și industrie, ministeriabilii vor lua deciziile cele mai aberante, automanipulându-se prin prostie.
În paralel cu aceasta, „oamenii de afaceri” aserviţi mafiilor ideologice exsecuristo-comuniste inter-partinice, își construiesc locuințe imense și de prost gust, cheltuiesc „fără număr” în localuri de lux, din țară și străinătate și se îmbracă de la cele mai scumpe Case de modă din Occident. Își plimbă amantele în limuzine elegante prin cele mai exotice și luxoase locuri din lume, unde stau cu săptămânile. 
Aceștia nu se tem nici de poliţie nici de justiţie. Ei au soluţia extraordinară: primesc un an sau doi de puşcărie după care tot ce au furat le revine de drept! Nu se urmăreşte confiscarea averii ILEGAL dobândite. Se dă de ochii proştilor un an sau doi de închisoare, apoi este eliberat după câteva luni din puşcărie pe motive medicale. Reîntors din închisoare, devine un demn „investitor strategic”, ba chiar poate candida la orice funcție în stat!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu