miercuri, 25 ianuarie 2012



Adaptarea la 9a NORMALITATE, IMPERIOS NECESARĂ!

         Accepţiunea normalului - a normalităţii, o cunoaştem toţi. Sau, mai nou, credem că o cunoaştem.
         Să reflectăm un moment asupra noului ev, în care TOTUL şi PESTE TOT în lume este într-o perpetuă schimbare din temelie.
         Până nu de mult credeam că deasupra noastră a tuturor, se află Dumnezeu. La sintagma „fiecare naş îşi are naşul”, am considerat o erezie să gândim că şi Dumnezeu îşi poate avea „naşul”.
         Eu unul din ce văd şi trăiesc, este că „naşul” Domnului este PROFITUL; care cu ajutorul sfinţilor MARKETING şi VÂNZARE ne domină existenţa în fel şi chip, unde totul se face şi este permis în numele lui! Nu am spaţiu pentru exemple şi nici viaţa nu îmi lasă timp pentru a le aminti. Totuşi. Măcar unul se impune: Biserica cu slujitorii săi care ne vorbesc de Dumnezeu, când de fapt în spatele vorbelor duhovnicilor noştri se află PROFITUL. Să ne amintim fiecare de experienţele personale avute cu reprezentanţii Bisericii.
Acest NOU necesită o permanentă adaptabilitate din partea fiecăruia dintre noi. În orice domeniu de activitate ni se cere flexibilitate. În primul rând profesională dar şi mentală. Nu ne împăcăm cu ideea, nu ne adaptăm NOII NORMALITĂŢI, suntem marginalizaţi; cel mult lăsaţi să trăim în lumea noastră!
Este clar că trebuie să ne adaptăm, altminteri rămânem cantonaţi într-un univers numai al nostru – respins de tânăra generaţie dar şi de către cei care au înţeles rapid să se adapteze noilor vremuri.
Mă întreb dacă nu cumva 3BUIE să acceptăm 9a NORMALITATE k pe un dat, că de opus ei, nu mai avem mijloace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu